ANTALYA / AKSU - Aksu Melek - Mustafa Hamursuz Anaokulu

Mrt

Okul Aile Birliği Başkanımız Belkıs TEZEL'in katkıları ile Bahar aylarına hazırlık yaptık.Rengarenk çiçekleri toprak ile buluşturduk.

Mrt

Okulumuzda her yıl düzenli olarak uzman ekipler tarafından yapılan, yangın alarm sistemleri temizliği ve bakımı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 07/07/2024 tarihinde saat 11:00'da YANGIN  tatbikatı yapılmıştır.Alanında uzman ekipler tarafından söndürme  tatbikatı yapılmıştır.Uzman ekip tarafından tarafından yangın türleri ve bu yangınlara müdahale şekli hakkında bilgi vermiştir. Okulumuz personel, öğrenci ve öğretmenleri tarafından yangın söndürme uygulamaları yapılmıştır. Yapılan etkinlikler ile tatbikat sona ermiştir.

Mrt

Aksu Kaymakamımız Sayın Ahmet Hikmet ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman GÖKÇEN, İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz İhsan İNAL,  Şube Müdürümüz Hasan KÜRLÜ ve Barbaros Mahallesi Muhhtarı Ramazan ALTIN okulumuzu ziyaret ettiler.Sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler.Ziyaret edip onurlandırdıkları için, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aksu Melek Mustafa Hamursuz Anaokulu

Şbt

TAP Derneğinin Belediyeler ile birlikte 2007 yılından itibaren her sene düzenlemekte olduğu, çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak için gerçekleştirdiği, okullar arası atık pil toplama kampanyasında okulumuz Bölge 1. si olmuştur.

2023-2024 AKSU MELEK MUSTAFA HAMURSUZ ANAOKULU SIFIR ATIK PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ